Kontakt os

Staldgødning

Arbejde til dine behov

Hos Dollerup Maskinstation ønsker vi kun at have tilfredse kunder, hvorfor vi også gør en ekstra indsats for at udføre arbejdet i højeste kvalitet. Dette gælder også, når der er tale om staldgødning.

Vores medarbejdere lægger alle stor vægt på et grundigt, effektivt og kvalitetsbevidst arbejde, så du som kunde kan komme videre i arbejdsdagen. Vores mangeårige erfaring og vores omfattende maskinpark er ligeledes din garanti på, at alt bliver udført korrekt og med en optimal afslutning på markerne.

Vi udfører staldgødning i hele omegnen omkring Thisted, og kører også op mod Nykøbing Mors og resten af Nordjylland. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 21 44 67 01 for yderligere oplysninger.​

Hos Dollerup Maskinstation i Thisted tilbyder vi at varetage og udføre alle opgaver i processen vedrørende staldgødning – hvad enten det gælder selve udmugningen i stalden eller efterfølgende bredspredning af gødningen – og vi spreder alle former for gødning, kompost og slam.

Maskinel til staldgødning​

  • Vi udfører udmugning af stalde med minilæsser eller ged med overfaldsgreb. Store vogne til kørsel af staldgødning medfølger efter behov.
  • Kørsel af staldgødning udføres med to stk. 20 m3 Bunningspredere med vægt og kørselsafhængigdosering.