Kontakt os

Plantebeskyttelse

Plantebeskyttelse på afgrøder

Hos Dollerup Maskinstation tilbyder vi plantebeskyttelse og sprøjtning af alle afgrøder i hele Nordjylland.

Alle typer plantebeskyttelse

Hvad end det drejer sig om en round up plantebeskyttelse inden høst, en forårssprøjtning eller en ukrudtssprøjtning om efteråret, er vi den rette til opgaven. Vi har mangeårig erfaring med plantebeskyttelse og sikrer den bedst mulige sprøjtning af afgrøderne.

Vi udfører plantebeskyttelse med selvkørende John Deere 5430 I sprøjte og har mulighed for en stor variation med arbejdsbredder fra 24- 36 meter. Sprøjten har ligeledes en stor frihøjde, hvorfor vi også kan tilbyde sprøjtning i raps og majs.

Vi har erfaringen og ekspertisen

Med nutidens fokus på miljøet er der også inden for planteværn kommet mange nye lovkrav og regler, der skal overholdes, når det drejer sig om plantebeskyttelse. Derfor er der også flere i landbruget, der vælger at få en maskinstation til at stå for arbejdet med sprøjtningen, da vi har udstyret og den rette erfaring og viden på området.​

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med håndtering af maskinerne og med selve udførslen af sprøjtningen. Derudover sørger vi også altid for at holde os opdaterede på, hvad der sker inden for plantebeskyttelse, ligesom vi er opdaterede på nye lovkrav og regler.

Når vi står for plantebeskyttelsen, er du dermed garanteret en optimal sprøjtning i højeste kvalitet, og du slipper for at skulle holde dig orienteret om det nyeste inden for området og behøver ikke at investere i de rigtige maskiner.

Fordele ved at lade os stå for sprøjtningen:​

  • Optimal plantebeskyttelse
  • Mindre kemikalieforbrug
  • Rene marker
  • Sprøjtningen lever op til regler og krav på området
  • Du får tid til andet arbejde
  • Nemmere høst​

Kontakt Dollerup Maskinstation i Thisted på telefon 21 44 67 01 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med plantebeskyttelse på dine afgrøder.​