Kontakt os

Radrensning

Radrensning er renholdelse imellem rækkerne i en rækkeafgrøde med stor rækkeafstand og kan minimere sprøjtningen på markerne, da det er med til at reducere ukrudtet.

Hos Dollerup Maskinstation tilbyder vi en professionel radrensning af majsmarken med en ny Gaspardo 8 række radrenser.

Nyhed til radrensning:

Vi tilbyder nu nedfældning af ammoniak til majsen i vækstsæsonen i forbindelse med radrensning og frøsåning i majsmarken.

Få det mest optimale ud af radrensningen

Majs er en af de afgrøder, der er meget følsomme over for konkurrerende ukrudt i etableringsfasen, hvorfor der er behov for en effektiv sprøjtning, inden der radrenses. Vi anbefaler derfor, at den første radrensning foretages ca. 10 dage efter sprøjtningen, når nyt ukrudt har fået lov at spire frem.​

Her er det vigtigt, at komme så tæt på majsen som muligt med redrenseren, ligesom radrensningen i denne omgang skal foregå så øverligt som muligt med kun omkring fem centimeters dybde.

To uger efter kan vi foretage endnu en radrensning, når der er kommet nyt ukrudt. I denne omgang kører vi hurtigere med maskinen, men med stadig samme tæthed til planten og dybde i jorden. På den måde kan gråbynke og andet ukrudt i afgrøderne, der står godt fast, blive skåret ordentligt over og revet løs.

Der kan være behov for en ekstra omgang, hvis det er et ekstra køligt år, da majsvæksten da kan være langsom.

Effektiv og professionel behandling

Hos Dollerup Maskinstation har vi stor erfaring med radrensning, og vi udfører altid en effektiv, kvalitetsbevidst og professionel behandling. Vi holder til i Thisted, men udfører opgaver i hele omegnen og resten af Nordjylland.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 67 01, hvis du ønsker yderligere information om vores behandling.​