Kontakt os

Jordbearbejdning

​Dollerup Maskinstation er din specialist inden for jordbearbejdning af alle former, og vi kører til opgaver i hele omegnen omkring Thisted, Nykøbing Mors og resten af Nordjylland.

Inden for jordbearbejdning kan vi bl.a. tilbyde:

Du kan klikke på ovenstående links og læse mere om, hvad vi tilbyder inden for de forskellige områder.

Bearbejdning med moderne maskinel

Vi ved, at der i dagens landbrug er to nøgleord, der hæver sig over andre: nemlig effektivitet og omkostningsjagt. Derfor er det en god ide at lade os klare opgaven for dig, når der skal udføres jordbearbejdning.

Ved at lade os stå for opgaven, har du nemlig mulighed for at spare tid og penge ved at holde dine maskinomkostninger nede og din fortjeneste oppe i stedet for at investere i nyt maskinel for selv at klare opgaven.

Med os som din professionelle samarbejdspartner inden for jordbearbejdning, er du sikker på, at det rette udstyr og maskinel er lige ved hånden, og at arbejdet bliver udført effektivt og professionelt.

Mange års erfaring

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i branchen, hvad enten det drejer sig om jordbearbejdning inden for pløjning, såning eller fjernelse af ukrudt med radrensning. Vi har den rette ekspertise på området og arbejder altid koncentreret og effektivt, så du kan komme hurtigt videre i landbruget.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 44 67 01 for yderligere information eller et uforpligtende tilbud på jordbearbejdning.​