Kontakt os

Grovfoder

Hos Dollerup Maskinstation i Thisted er produktion af grovfoder et af vores store arbejdsområder, hvorfor vi har specialiseret os inden for alle områder af grovfoder.

Vi tilbyder blandt andet produktion af:

Du kan klikke på ovenstående links for at læse mere om de forskellige områder inden for grovfoder.

Grovfoder i høj kvalitet

Som maskinstation med mangeårig erfaring på området, ved vi, hvor vigtigt grovfoderarbejdet er i moderne kvægbedrifter – både set ud fra et sundhedsmæssigt og driftsmæssigt synspunkt. Det er derfor vigtigt for kvægproduktionen, at grovfoderet bliver fremstillet i højeste kvalitet – og det får du hos Dollerup Maskinstation.​

I dag fokuseres der mere og mere på optimering af kvægbedriften, hvorfor hele grovfoder-processen har fået en vigtigere rolle i moderne landbrug. Derfor sørger vi også konstant for at gøre alt for at holde os løbende opdaterede på den nyeste information og viden inden for fremstilling af grovfoder, ligesom vores udstyr og mandskab konstant holdes i topform.

Vores mangeårige erfaring inden for fremstilling af grovfoder er dermed din garanti for, at alt bliver produceret med største fokus på en høj kvalitet.

Det bedste resultat

Med stor kapacitet, det rette udstyr og erfarent fagfolk, rykker vi ud, når du har brug for det – og vi gør alt for at skaffe det bedste resultat med vores kunders ønsker i centrum. Vi har en alsidig maskinpark, der kan tilpasses enhver opgave, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på fremstilling af grovfoder.

Dollerup Maskinstation arbejder i hele Nordjylland og kan træffes på telefon 21 44 67 01.​